Kycklingsallad och en ny inriktning


Ibland säger en bild mer än tusen ord. Idag hade det varit klockrent. För jag har ingenting att säga. Varken ris eller ros att utdela. Och det ställer ju saker lite på sin spets. Ska jag verkligen skriva om jag inte har något att säga? Häromdagen, när jag diskuterade med en god vän, om bloggar i allmänhet och min i synnerhet, uttrycktes det några intressanta tankar. Han menade att den här bloggen aldrig kommer att få många läsare. Jag blev förstås lite ledsen först, men sa han såhär:

”Jag tror tyvärr din blogg är lite för bra för det. Du måste sänka nivån. Mer angrepp på människor. Viktigt dock att dessa angrepp håller sig kring utseendet. Du skall även lägga in lite mer om hur kul du har det när du lunchar med dina kompisar och hur fantastiskt gulliga de är. Du kan även beskriva hur fantastiskt packad du var i onsdags.”

Inga problem. Sån kan jag vara. Vänta bara.

I salladen hade jag kyckling från i söndags som jag rivit i små bitar, quinoa som jag kokat i hönsbuljong, lite grönsaker (tomat, ruccola, fänkål, gurka, oliver) och nersmulad fetaost. Dressingen bestod av fransk senap, äggula, sardeller, kvarg och vitvinsvinäger. Det hade nog varit gott med lite nötter, krutonger och stekt sidfläsk.

Bilden säger inte tusen ord. Den säger inte ens att det var gott tycker jag. Men det var det.

Tjingeling.

  4 comments for “Kycklingsallad och en ny inriktning

 1. Ewa Ericson
  2012-11-13 at 22:54

  Neeej – ändra inte !!! Fortsätt som tidigare – helt underbart att läsa och bli inspirerad ! Ewa

  • 2012-11-13 at 23:00

   Hahaha! Oroa dig inte Ewa. Jag kommer aldrig bli någon Zytomierska. Och vad kul att du läser och blir inspirerad. Det är det bästa betyg jag kan få.

 2. 2012-11-13 at 23:24

  ha ha this made me smile! I love your blog as is…please don’t change 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *