Stolarna går åt i en rasande fart!

[dropcap]I[/dropcap] skrivande stund är de närmsta tre veckornas Öppna stolar redan uppbokade. Fantastiskt kul! Två av tre är nya (blivande) bekantskaper, medan den sista är en återkommande gäst från förra året. Jag berättade för min äldsta dotter att vi kör igång Stolen igen, och hon blev jätteglad. Och vi ser fram emot att få träffa alla sköna människor. 2014 är Öppna Stolens år! Så sprid budskapet och skynda anmäla er.

  4 comments for “Stolarna går åt i en rasande fart!

 1. Mia
  2014-01-12 at 18:40

  Åh, vad roligt! Öppna stolen är en riktigt rolig upplevelse som jag spart i minnet! Vore väldigt roligt att komma till er en gång till. Får väl anmäla mig framöver! Lycka till!

  • Halvgrodan
   2014-01-12 at 18:47

   Jag håller verkligen med! Du är mer än välkommen att komma tillbaka.

 2. Camilla Möller
  2014-01-29 at 21:31

  Halloj!! Har en uppkoppling som är seg som tusan så klarar inte riktigt av att surfa runt…kanske därför inte hittar rätt ställe att anmäla sig, men chansar på att det går bra här 🙂 Jag är kompis med Mattias Callert och skrev till Maria på fb att jag var så nyfiken på öppna stolen…så, ja här är jag nu och skulle tycka det var jätte kul att komma med någon gång!! 🙂 Hej hej! /Camilla

 3. Anette Bernklo
  2014-02-16 at 10:02

  Hej! Jag läste precis om er i Vårt Kungsholmen och tycker att det här låter ju riktigt intressant och häftigt! Jag vill gärna anmäla mig men hittar inte var man gör det förstås lite trött sådär på söndag morgonen :=)

  Kommer jättegärna!
  MVH
  Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *