Vinnare i hård konkurrens!

ostron

Idag fick jag en fantastisk och överraskande nyhet! Jag fick ett meddelande på Instagram om att min bild på ostron i gelatin vunnit en tävling som Årets Kock står bakom. I kategorin ”Vad kan du göra med ostron?” Så jävla roligt!

Jag älskar ostron och har försökt hitta på olika sätt att förädla denna underbara råvara. Det vinnande bidraget består av råa molusker inbäddade i gelatin smaksatt på tre olika vis: svensk inläggning, ceviche samt rödvinsvinäger, rödbeta och schalottenlök.

Jag är så stolt över det här och har berättat för alla jag träffat som orkat lyssna. Nu har jag även kollat upp vilka jag tävlade emot på Instagram, #åksebastian. Samtliga fem (5) bidrag är mina. Fy. Fan. Vad. Förnedrande.

 

 

  8 comments for “Vinnare i hård konkurrens!

  1. Anna Johansson
    2014-02-05 at 22:58

    Hahaha. Men grattis!

  2. Cecilia Ljung
    2014-02-06 at 00:17

    Men en mördande konkurrens antar jag? Alla bidragen var väl lika bra?

  3. Karolina Barnekow
    2014-02-06 at 07:39

    He he super kul ju!!

    • 2017-05-20 at 19:45

      We don't need a democratic alternative, David. Israel is not like any other "democratic" country. It's a JEWISH country, for Jews. Get it? And don't call Jews "settlers", just call them Jews. If you want to belong and speak like the Meretz party, or other leftists party, you're a minority , and also trying to destroy Israel. If you doubt that this country is for Jew and only Jews, read your bible.

  4. Lina Kårfalk
    2014-02-06 at 08:26

    Grattis! Extra kul att jag har fått äta det vinnande bidraget, det inte bara ser bra ut, det smakade underbart! 🙂

  5. En halvgroda i köket
    2014-02-06 at 08:54

    Karolina Barnekow Förutom äran? Förnedring.

  6. Anna Söderberg
    2014-02-06 at 08:58

    Åhhh, så välförtjänt..!;-)

  7. Manuela Jarsäter
    2014-02-06 at 09:29

    Se det såhär, du ”klår” dig själv hela tiden. Continuous improvement…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *